Drite led e vogel

SKU: N/A
 • Tashmë nuk keni pse të prisni për të gjetur driten e duhur, kendin e duhur.
 • Ju vijen në ndihmë sa herë që keni nevojë për dritë shtesë për make up, bërjen e fotografive, bërje video.
 • Mbajtës fleksibël dhe i rregullueshëm.
 • Mbajtëse telefoni rrotulluese 360 ​​gradë.

1,190 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Tashmë nuk keni pse të prisni për të gjetur driten e duhur, kendin e duhur.
 • Ju vijen në ndihmë sa herë që keni nevojë për dritë shtesë për make up, bërjen e fotografive, bërje video.
 • Mbajtës fleksibël dhe i rregullueshëm.
 • Mbajtëse telefoni rrotulluese 360 ​​gradë.

 

       SPECIFIKAT

 • Madhësia e llambës: Diametri i jashtëm 9cm
 • Furnizimi me energji elektrike: USB 5V
 • Gjatësia e linjës: 1.45M
 • Gjatësia totale: 65 cm
 • Sasia LED: 24 copë
 • Fuqia LED: 6W
 • Kodi: S2311