Tripod p?r selfie me drit? LED

SKU: N/A
  • B?ni foto dhe video me kualitet t? lart? dhe n? k?ndin q? d?shironi me k?t? tripod inovativ.
  • Tashm? kujtimet e pushimeve tuaja do jen? ideale me fotot e realizuara me k?t? tripod.
  • Fal? dizajnit dhe prakticitetit t? tij, mund ta merrni kudo me vete.
  • Tre nivele t? ndri?imit.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Tripod p?r selfie Earldom ET-ZP15 i cili rrotullohet 360 grad?.
  • Model mini i p?rshtatsh?m me cdo Smartphone me unaz? drit? LED.
  • I p?rb?r? nga plastik? e q?ndrueshme.

Specifikat

  • Rotacioni 360 grad?.
  • Ngjyr? e zez?