Kabinet magazinimi Plastik me 4 sirtar?.

SKU: N/A
  • Kabinet magazinimi plastik me 4 sirtar?.
  • Ideal p?r sht?pin?, kuzhin?n, banj?n ose studiot.
  • Dizajn i kursimit t? hap?sir?s, ??4 sirtar? q? kan? hap?sir? ??t? mjaftueshme p?r tu organizuar.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Kabinet magazinimi plastik me 4 sirtar?.
  • Ideal p?r sht?pin?, kuzhin?n, banj?n ose studiot.
  • Dizajn i kursimit t? hap?sir?s, ??4 sirtar? q? kan? hap?sir? ??t? mjaftueshme p?r tu organizuar.
  • Dekorative dhe funksionale ?sht? zgjedhja e duhur t? organizuara sendet tuaja.
  • E b?r? nga plastika e trash? PP ,e q?ndrueshme dhe praktike rezistent ndaj pluhurit dhe ujit, i leht? p?r t’u pastruar.

 

Specifikat

  • P?rmasat:19 x 15.5 x 42 x 73.5 cm
  • Materialet: PP