Vidator elektrik Xiaomi Mi

SKU: N/A
 • Vidator elektrik Xiaomi Mi.
 • E p?rshtatshme si p?r p?rdorim profesional ashtu edhe p?r sht?pi.
 • B?r? me nj? dizajn elegant dhe minimal me material ekologjik dhe t? sigurt n? p?rdorim.
 • E thjesht? n? p?rdrim dhe ?sht? e karikueshme.

4,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Vidator elektrik Xiaomi Mi
 • E p?rshtatshme si p?r p?rdorim profesional ashtu edhe p?r sht?pi.
 • B?r? me nj? dizajn elegant dhe minimal me material ekologjik dhe t? sigurt n? p?rdorim.
 • E thjesht? n? p?rdrim dhe ?sht? e karikueshme.

Specifikat

 • ?ift rrotullues maksimal: 5N.m
 • Fuqia :3.6V
 • Shpejt?sia: 200r/min
 • Koha e karikimit: 120-180min
 • Modaliteti i vid?s: C6.3X25mm
 • Madh?sia e ka?avid?s: 124X130.5X42mm
 • Pesha: 350g (p?raf?rsisht)
 • Shufra e zgjatjes: 60 mm