Rrjete per mbrojtjen e ushqimit

 • Mbani ushqimin tuaj t? past?r nga mizat e pad?shirueshme.
 • Nj? mjet shum? i dobish?m p?r kuzhin?n tuaj.
 • Mbulon ushqimin dhe nj? ka hap?sir? t? mjaftueshme.
 • Parandaloni insektet fluturuese nga ushqimi.
 • Perfekte p?r piknik n? natyr?, pishina, festa dit?lindjesh, n? kopsht, kampe, etj.

1,190 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Nj? mjet shum? i dobish?m p?r kuzhin?n tuaj.
 • E b?r? nga material me cil?si t? lart?, i cili ka nj? koh? t? gjat? t? q?ndrueshme.
 • Leht? p?r t?u p?rdorur dhe pastruar, mbrojt?s i ushqimit tuaj.
 • Mbulim praktik i rrjet?s ushqimore kund?r insekteve, mushkonjave, mizave, insekteve.

 

Specifikat

 • Ngjyra: E zez?
 • Materiali: Metalike
 • P?rmasat 47cm x 15.6 x 34.5 cm