Mulli kafeje elektrik

 • Mulli kafeje elektrik kaq praktik me aftesi p?r t? bluar deri ne 50 gr/min.
 • Bluan kokrrizat e kafes duke e kthyer at? n? pluhur t? im?t, t? fresk?t duke theksuar aromen tradicionale t? kafes?.
 • Material celik inoks i cil?sis? s? lart?, jo toksik dhe i sh?ndetsh?m.
 • Multifunksional, mund t? grini leht?sisht edhe arra, fruta t? thata dhe er?za.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Mulli kafeje elektrik DSP.
 • Butoni i fillimit i rehatsh?m dhe i sigurt p?r t’u p?rdorur.
 • Funksionon vet?m kur lidhjet vendosen n? m?nyr? t? sigurt.
 • E leht? n? p?rdorim, ndizet p?rmes butonit t? pozicionuar n? q?nd?r t? pajisjes.

 

Specifikat

 • Marka: DSP
 • Tensioni: 220 ~ 240V 50 ~ 60Hz
 • Kapaciteti 50g
 • Motor i fuqish?m AC
 • Dalja: 200W
 • Teh ?eliku inox