Pajisje për kafen

1,790 L

Xhezve elektrike Lexical.

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Xhezve elektrike Lexical.
 • Shijoni kafen e v?rtet? turke n? sht?pin? tuaj me k?t? xhezve t? mrekullueshme.
 • Me buton i cili ju mund?son fikjen ose ndezjen e tij.
Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Pajisje per mbajtjen e gotave plastike

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Mbajt?se p?r gotat plastike, nj? produkt i cili ?sht? tep?r i domosdosh?m p?r personat t? cilet punojn? n? zyr?, t? cil?t kan? restorante, apo edhe p?r personat te cil?t jan? dentist
 • Me nj? dizajn t? thjesht? i cili do t? p?rshtatet me s? miri n? ambjentin tuaj.
 • Material i plastik?s rezistente dhe cilesore.
 • E leht? dhe praktike p?r t?u p?rdorur.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Mulli kafeje elektrik

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Mulli kafeje elektrik kaq praktik me aftesi p?r t? bluar deri ne 50 gr/min.
 • Bluan kokrrizat e kafes duke e kthyer at? n? pluhur t? im?t, t? fresk?t duke theksuar aromen tradicionale t? kafes?.
 • Material celik inoks i cil?sis? s? lart?, jo toksik dhe i sh?ndetsh?m.
 • Multifunksional, mund t? grini leht?sisht edhe arra, fruta t? thata dhe er?za.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Xhezve elektrike

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Nj? b?r?s i shk?lqyer i kafes suaj t? p?rditshme.
 • Ka nj? kapacitet prej 700 ml,?ideale p?r 6 persona p?r ta shoq?ruar.
 • Ky produkt ?sht? i p?rb?r? prej materialit t? xhamit, do t? thot? q? ?sht? p?rcjell?s shum? i mir? i nxeht?sis?.
 • Shum? i leht? p?r t?u pastruar.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

B?r?s kafeje Sonifer SF-8073

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Ideal p?r l?ngje t? ftohta dhe t? ngrohta.
 • Krijon mas? t? nj?trajtshme edhe t? plot?.
 • Ideal p?r t?u p?rdorur n? sht?pi apo bare.
 • Pastrohet shum? leht?.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Set qeramike

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Set qeramik me 2 kate? kaq i vecant?.
 • Nj? aksesor kaq i nevojsh?m n? kuzhin?n tuaj.
 • I p?rshtsh?m p?r cdo dekor ambjenti t? sht?pis? tuaj.
 • P?r kafe, sheqer, caj, erza, apo tjet?r.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Mbajt?se porcelani

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Seti m? i ri porcelan i nd?rthurur me bamboo sapo ka ardhur.
 • I p?rshtsh?m p?r cdo dekor ambjenti t? sht?pise tuaj.
 • Nj? aksesor kaq i nevojsh?m n? kuzhin?n tuaj
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Mbajt?se porcelani

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Set porcelan n? form? katrrore 3n?1 me kapak dhe me luge br?nda.
 • Vjen me nj? dizanj mjaft dekorativ.
 • Nj? aksesor kaq i nevojsh?m n? kuzhin?n tuaj.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Xhezve Elektrike SOKANY

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Pr?gatisni kafe ose ngrohni ujin p?r ?aj apo l?ngje t? ngrohta n? pak minuta.

P?rgatitja e kafes dhe ?ajit ?sht? b?r? m? e leht? dhe m? e shpejt? se kurr?, me xhezven elektrike.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,190 L

Filxhan kafeje

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Filxhanin m? interesant t? momentit-Suction Mug Spill.?

Tashm? kafeja e zyr?s do t? shijohet vet?m m? k?t? super filxhan!

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Xhezve Kafeje Elektrike

0 nga 5
(0)
SKU: xhezve-kafeje-elektrike

Makin? kafeje ?eliku inoks. Prodhuesi i kafes? Elektrike. Per ju deshironi te konsumoni kafene ne komoditetin e shtepise suaj.
?? Emri i mark?s: SONIFER
?? Kapaciteti (kupa): 4-5 gota
?? Materiali i strehimit: Celik inox
?? V?rtetim: CE
?? Tensioni: 220V-240V
?? Fuqia: 800W

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Makine Blurese Kafeje DSP

0 nga 5
(0)
SKU: makine-blurese-kafeje

Makine blurese per kafe. Per ju qe deshironi te konsumoni kafene ne komoditetin e shtepise suaj.
?? Burimi i energjis?: Elektrike
?? Materiali i strehimit: Celik, inox
?? Emri i mark?s: DSP
?? V?rtetim: CE
?? Fuqia: 200W

Shtoje në shportëKrahasoni

Xhezve elektrike Lexical.

0 nga 5
(0)
 • Xhezve elektrike Lexical.
 • Shijoni kafen e v?rtet? turke n? sht?pin? tuaj me k?t? xhezve t? mrekullueshme.
 • Me buton i cili ju mund?son fikjen ose ndezjen e tij.
SKU: N/A

Pajisje per mbajtjen e gotave plastike

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se p?r gotat plastike, nj? produkt i cili ?sht? tep?r i domosdosh?m p?r personat t? cilet punojn? n? zyr?, t? cil?t kan? restorante, apo edhe p?r personat te cil?t jan? dentist
 • Me nj? dizajn t? thjesht? i cili do t? p?rshtatet me s? miri n? ambjentin tuaj.
 • Material i plastik?s rezistente dhe cilesore.
 • E leht? dhe praktike p?r t?u p?rdorur.
SKU: N/A

Mulli kafeje elektrik

0 nga 5
(0)
 • Mulli kafeje elektrik kaq praktik me aftesi p?r t? bluar deri ne 50 gr/min.
 • Bluan kokrrizat e kafes duke e kthyer at? n? pluhur t? im?t, t? fresk?t duke theksuar aromen tradicionale t? kafes?.
 • Material celik inoks i cil?sis? s? lart?, jo toksik dhe i sh?ndetsh?m.
 • Multifunksional, mund t? grini leht?sisht edhe arra, fruta t? thata dhe er?za.
SKU: N/A

Xhezve elektrike

0 nga 5
(0)
 • Nj? b?r?s i shk?lqyer i kafes suaj t? p?rditshme.
 • Ka nj? kapacitet prej 700 ml,?ideale p?r 6 persona p?r ta shoq?ruar.
 • Ky produkt ?sht? i p?rb?r? prej materialit t? xhamit, do t? thot? q? ?sht? p?rcjell?s shum? i mir? i nxeht?sis?.
 • Shum? i leht? p?r t?u pastruar.
SKU: N/A

B?r?s kafeje Sonifer SF-8073

0 nga 5
(0)
 • Ideal p?r l?ngje t? ftohta dhe t? ngrohta.
 • Krijon mas? t? nj?trajtshme edhe t? plot?.
 • Ideal p?r t?u p?rdorur n? sht?pi apo bare.
 • Pastrohet shum? leht?.
SKU: N/A

Set qeramike

0 nga 5
(0)
 • Set qeramik me 2 kate? kaq i vecant?.
 • Nj? aksesor kaq i nevojsh?m n? kuzhin?n tuaj.
 • I p?rshtsh?m p?r cdo dekor ambjenti t? sht?pis? tuaj.
 • P?r kafe, sheqer, caj, erza, apo tjet?r.
SKU: N/A

Mbajt?se porcelani

0 nga 5
(0)
 • Seti m? i ri porcelan i nd?rthurur me bamboo sapo ka ardhur.
 • I p?rshtsh?m p?r cdo dekor ambjenti t? sht?pise tuaj.
 • Nj? aksesor kaq i nevojsh?m n? kuzhin?n tuaj
SKU: N/A

Mbajt?se porcelani

0 nga 5
(0)
 • Set porcelan n? form? katrrore 3n?1 me kapak dhe me luge br?nda.
 • Vjen me nj? dizanj mjaft dekorativ.
 • Nj? aksesor kaq i nevojsh?m n? kuzhin?n tuaj.
SKU: N/A

Xhezve Elektrike SOKANY

0 nga 5
(0)

Pr?gatisni kafe ose ngrohni ujin p?r ?aj apo l?ngje t? ngrohta n? pak minuta.

P?rgatitja e kafes dhe ?ajit ?sht? b?r? m? e leht? dhe m? e shpejt? se kurr?, me xhezven elektrike.

SKU: N/A

Filxhan kafeje

0 nga 5
(0)

Filxhanin m? interesant t? momentit-Suction Mug Spill.?

Tashm? kafeja e zyr?s do t? shijohet vet?m m? k?t? super filxhan!

SKU: N/A

Xhezve Kafeje Elektrike

0 nga 5
(0)

Makin? kafeje ?eliku inoks. Prodhuesi i kafes? Elektrike. Per ju deshironi te konsumoni kafene ne komoditetin e shtepise suaj.
?? Emri i mark?s: SONIFER
?? Kapaciteti (kupa): 4-5 gota
?? Materiali i strehimit: Celik inox
?? V?rtetim: CE
?? Tensioni: 220V-240V
?? Fuqia: 800W

SKU: xhezve-kafeje-elektrike

Makine Blurese Kafeje DSP

0 nga 5
(0)

Makine blurese per kafe. Per ju qe deshironi te konsumoni kafene ne komoditetin e shtepise suaj.
?? Burimi i energjis?: Elektrike
?? Materiali i strehimit: Celik, inox
?? Emri i mark?s: DSP
?? V?rtetim: CE
?? Fuqia: 200W

SKU: makine-blurese-kafeje

Xhezve elektrike Lexical.

0 nga 5
(0)
 • Xhezve elektrike Lexical.
 • Shijoni kafen e v?rtet? turke n? sht?pin? tuaj me k?t? xhezve t? mrekullueshme.
 • Me buton i cili ju mund?son fikjen ose ndezjen e tij.

Pajisje per mbajtjen e gotave plastike

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se p?r gotat plastike, nj? produkt i cili ?sht? tep?r i domosdosh?m p?r personat t? cilet punojn? n? zyr?, t? cil?t kan? restorante, apo edhe p?r personat te cil?t jan? dentist
 • Me nj? dizajn t? thjesht? i cili do t? p?rshtatet me s? miri n? ambjentin tuaj.
 • Material i plastik?s rezistente dhe cilesore.
 • E leht? dhe praktike p?r t?u p?rdorur.

Mulli kafeje elektrik

0 nga 5
(0)
 • Mulli kafeje elektrik kaq praktik me aftesi p?r t? bluar deri ne 50 gr/min.
 • Bluan kokrrizat e kafes duke e kthyer at? n? pluhur t? im?t, t? fresk?t duke theksuar aromen tradicionale t? kafes?.
 • Material celik inoks i cil?sis? s? lart?, jo toksik dhe i sh?ndetsh?m.
 • Multifunksional, mund t? grini leht?sisht edhe arra, fruta t? thata dhe er?za.

Xhezve elektrike

0 nga 5
(0)
 • Nj? b?r?s i shk?lqyer i kafes suaj t? p?rditshme.
 • Ka nj? kapacitet prej 700 ml,?ideale p?r 6 persona p?r ta shoq?ruar.
 • Ky produkt ?sht? i p?rb?r? prej materialit t? xhamit, do t? thot? q? ?sht? p?rcjell?s shum? i mir? i nxeht?sis?.
 • Shum? i leht? p?r t?u pastruar.

B?r?s kafeje Sonifer SF-8073

0 nga 5
(0)
 • Ideal p?r l?ngje t? ftohta dhe t? ngrohta.
 • Krijon mas? t? nj?trajtshme edhe t? plot?.
 • Ideal p?r t?u p?rdorur n? sht?pi apo bare.
 • Pastrohet shum? leht?.

Set qeramike

0 nga 5
(0)
 • Set qeramik me 2 kate? kaq i vecant?.
 • Nj? aksesor kaq i nevojsh?m n? kuzhin?n tuaj.
 • I p?rshtsh?m p?r cdo dekor ambjenti t? sht?pis? tuaj.
 • P?r kafe, sheqer, caj, erza, apo tjet?r.

Mbajt?se porcelani

0 nga 5
(0)
 • Seti m? i ri porcelan i nd?rthurur me bamboo sapo ka ardhur.
 • I p?rshtsh?m p?r cdo dekor ambjenti t? sht?pise tuaj.
 • Nj? aksesor kaq i nevojsh?m n? kuzhin?n tuaj

Mbajt?se porcelani

0 nga 5
(0)
 • Set porcelan n? form? katrrore 3n?1 me kapak dhe me luge br?nda.
 • Vjen me nj? dizanj mjaft dekorativ.
 • Nj? aksesor kaq i nevojsh?m n? kuzhin?n tuaj.

Xhezve Elektrike SOKANY

0 nga 5
(0)

Pr?gatisni kafe ose ngrohni ujin p?r ?aj apo l?ngje t? ngrohta n? pak minuta.

P?rgatitja e kafes dhe ?ajit ?sht? b?r? m? e leht? dhe m? e shpejt? se kurr?, me xhezven elektrike.

Filxhan kafeje

0 nga 5
(0)

Filxhanin m? interesant t? momentit-Suction Mug Spill.?

Tashm? kafeja e zyr?s do t? shijohet vet?m m? k?t? super filxhan!

Xhezve Kafeje Elektrike

0 nga 5
(0)

Makin? kafeje ?eliku inoks. Prodhuesi i kafes? Elektrike. Per ju deshironi te konsumoni kafene ne komoditetin e shtepise suaj.
?? Emri i mark?s: SONIFER
?? Kapaciteti (kupa): 4-5 gota
?? Materiali i strehimit: Celik inox
?? V?rtetim: CE
?? Tensioni: 220V-240V
?? Fuqia: 800W

Makine Blurese Kafeje DSP

0 nga 5
(0)

Makine blurese per kafe. Per ju qe deshironi te konsumoni kafene ne komoditetin e shtepise suaj.
?? Burimi i energjis?: Elektrike
?? Materiali i strehimit: Celik, inox
?? Emri i mark?s: DSP
?? V?rtetim: CE
?? Fuqia: 200W

Xhezve elektrike Lexical.

0 nga 5
(0)
 • Xhezve elektrike Lexical.
 • Shijoni kafen e v?rtet? turke n? sht?pin? tuaj me k?t? xhezve t? mrekullueshme.
 • Me buton i cili ju mund?son fikjen ose ndezjen e tij.

Pajisje per mbajtjen e gotave plastike

0 nga 5
(0)
 • Mbajt?se p?r gotat plastike, nj? produkt i cili ?sht? tep?r i domosdosh?m p?r personat t? cilet punojn? n? zyr?, t? cil?t kan? restorante, apo edhe p?r personat te cil?t jan? dentist
 • Me nj? dizajn t? thjesht? i cili do t? p?rshtatet me s? miri n? ambjentin tuaj.
 • Material i plastik?s rezistente dhe cilesore.
 • E leht? dhe praktike p?r t?u p?rdorur.

Mulli kafeje elektrik

0 nga 5
(0)
 • Mulli kafeje elektrik kaq praktik me aftesi p?r t? bluar deri ne 50 gr/min.
 • Bluan kokrrizat e kafes duke e kthyer at? n? pluhur t? im?t, t? fresk?t duke theksuar aromen tradicionale t? kafes?.
 • Material celik inoks i cil?sis? s? lart?, jo toksik dhe i sh?ndetsh?m.
 • Multifunksional, mund t? grini leht?sisht edhe arra, fruta t? thata dhe er?za.

Xhezve elektrike

0 nga 5
(0)
 • Nj? b?r?s i shk?lqyer i kafes suaj t? p?rditshme.
 • Ka nj? kapacitet prej 700 ml,?ideale p?r 6 persona p?r ta shoq?ruar.
 • Ky produkt ?sht? i p?rb?r? prej materialit t? xhamit, do t? thot? q? ?sht? p?rcjell?s shum? i mir? i nxeht?sis?.
 • Shum? i leht? p?r t?u pastruar.

B?r?s kafeje Sonifer SF-8073

0 nga 5
(0)
 • Ideal p?r l?ngje t? ftohta dhe t? ngrohta.
 • Krijon mas? t? nj?trajtshme edhe t? plot?.
 • Ideal p?r t?u p?rdorur n? sht?pi apo bare.
 • Pastrohet shum? leht?.

Set qeramike

0 nga 5
(0)
 • Set qeramik me 2 kate? kaq i vecant?.
 • Nj? aksesor kaq i nevojsh?m n? kuzhin?n tuaj.
 • I p?rshtsh?m p?r cdo dekor ambjenti t? sht?pis? tuaj.
 • P?r kafe, sheqer, caj, erza, apo tjet?r.

Mbajt?se porcelani

0 nga 5
(0)
 • Seti m? i ri porcelan i nd?rthurur me bamboo sapo ka ardhur.
 • I p?rshtsh?m p?r cdo dekor ambjenti t? sht?pise tuaj.
 • Nj? aksesor kaq i nevojsh?m n? kuzhin?n tuaj

Mbajt?se porcelani

0 nga 5
(0)
 • Set porcelan n? form? katrrore 3n?1 me kapak dhe me luge br?nda.
 • Vjen me nj? dizanj mjaft dekorativ.
 • Nj? aksesor kaq i nevojsh?m n? kuzhin?n tuaj.

Xhezve Elektrike SOKANY

0 nga 5
(0)

Pr?gatisni kafe ose ngrohni ujin p?r ?aj apo l?ngje t? ngrohta n? pak minuta.

P?rgatitja e kafes dhe ?ajit ?sht? b?r? m? e leht? dhe m? e shpejt? se kurr?, me xhezven elektrike.

Filxhan kafeje

0 nga 5
(0)

Filxhanin m? interesant t? momentit-Suction Mug Spill.?

Tashm? kafeja e zyr?s do t? shijohet vet?m m? k?t? super filxhan!

Xhezve Kafeje Elektrike

0 nga 5
(0)

Makin? kafeje ?eliku inoks. Prodhuesi i kafes? Elektrike. Per ju deshironi te konsumoni kafene ne komoditetin e shtepise suaj.
?? Emri i mark?s: SONIFER
?? Kapaciteti (kupa): 4-5 gota
?? Materiali i strehimit: Celik inox
?? V?rtetim: CE
?? Tensioni: 220V-240V
?? Fuqia: 800W

Makine Blurese Kafeje DSP

0 nga 5
(0)

Makine blurese per kafe. Per ju qe deshironi te konsumoni kafene ne komoditetin e shtepise suaj.
?? Burimi i energjis?: Elektrike
?? Materiali i strehimit: Celik, inox
?? Emri i mark?s: DSP
?? V?rtetim: CE
?? Fuqia: 200W

Po shfaqen krejt 12 përfundimet