Xhezve Elektrike SOKANY

Pr?gatisni kafe ose ngrohni ujin p?r ?aj apo l?ngje t? ngrohta n? pak minuta.

P?rgatitja e kafes dhe ?ajit ?sht? b?r? m? e leht? dhe m? e shpejt? se kurr?, me xhezven elektrike.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Xhezve Elektrike SOKANY

  • Pr?gatisni kafe ose ngrohni ujin p?r ?aj apo l?ngje t? ngrohta n? pak minuta.
  • P?rgatitja e kafes dhe ?ajit ?sht? b?r? m? e leht? dhe m? e shpejt? se kurr?, me xhezven elektrike.
  • Teknologji e lart? dhe pamje moderne

Specifikat:

  • Kualiteti PREMIUM
  • Ngrohje elektrike.
  • Me butonin e fikjes ose ndezjes.
  • Kapaciteti: Nga 100ml deri n? 500Ml
  • Fuqia: 600W
  • Rrotullim 360grad?
  • P?rmasat: 10.5 x 17.5 8 cm