Xhezve elektrike

 • Nj? b?r?s i shk?lqyer i kafes suaj t? p?rditshme.
 • Ka nj? kapacitet prej 700 ml,?ideale p?r 6 persona p?r ta shoq?ruar.
 • Ky produkt ?sht? i p?rb?r? prej materialit t? xhamit, do t? thot? q? ?sht? p?rcjell?s shum? i mir? i nxeht?sis?.
 • Shum? i leht? p?r t?u pastruar.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • B?r?si i kafes? ka nj? fuqi 600W.
 • Ka nj? kapacitet 700ml n? got?.
 • B?r?s kafeje p?r 6 persona.
 • Materiali p?rb?het nga alumini.
 • E thjesht? p?r tu p?rdorur dhe p?r tu pastruar.
 • Shum? rezistene dhe cil?sore.

Specifikat

 • Fuqia: 600W
 • Kapaciteti: 700 ml
 • Elementi i fshehur i ngrohjes prej ?eliku inox
 • Treguesi i drit?s s? kuqe