Filxhan kafeje

Filxhanin m? interesant t? momentit-Suction Mug Spill.?

Tashm? kafeja e zyr?s do t? shijohet vet?m m? k?t? super filxhan!

1,190 L

Krahasoni

Përshkrim

Filxhan Kafe

  • ?Filxhanin m? interesant t? momentit-Suction Mug Spill.?
  • Tashm? kafeja e zyr?s do t? shijohet vet?m m? k?t? super filxhan!

Specifikat:

  • Me tumbler teknology-e pajisur ne pjesen e poshte me nje valvul te fuqishme ajri, qe nuk e lejon te levizi prej tavolines nese nuk ushtrohet shume forc?.
  • Kur l?vizet vertikalisht lart, valvula clirohet automatikisht.
  • Ideal p?r n? tavolinen e zyres, ku nuk mungojn? dokumentet e r?ndesish?m qe nuk mund te prishen apo t? lagen nga pakujdesit? e p?rhershme.?
  • Pamje klasike dhe elegante.