Cajnik elektrik 1.7L

  • Ky ibrik ?sht? shum? komod, i projektuar me nj? dizajn sht?pie.
  • P?rdorimi i cajnikut ?sht? absolutisht i sigurt ? gryka e tij ?sht? projektuar posa??risht p?r t? eleminuar rrjedhjet.
  • Elegant dhe e leht? p?r t?u p?rdorur, do t? shtoj? edhe m? shum? rehati dhe thjesht?si n? jet?n tuaj.

2,690 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Cajnik elektrik DSP KK-1119??sht? nj? pajisje tep?r funksionale p?r kuzhin?n tuaj.
  • I leht? p?r tu p?rdorur dhe pastruar.
  • Me nj? kapacitet mbajt?s 1.7 L
  • Me nj? xham t? lart? e t? tejduksh?m p?r nj? q?ndrueshmeri t? gjat?.

 

Specifikat

  • Tension 220-240V
  • Fuqia 1850-2200W;
  • Frekuence 50/60HZ