Organizuese me 5 kate

 • Ideale p?r organizimin e ushqimit dhe parandalon ndotjen nga pluhuri, mizat tje…
 • B?r? nga materiali i mir?, i fort? dhe i q?ndruesh?m.
 • E p?rshtatshme p?r kuzhin?n tuaj.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Organizues me 5 kate kaq praktike p?r kuzhin?n tuaj.
 • Rezistenc? e mir?, asnj? deformim pas nxjerrjes.
 • Kund?r pluhurit, mbrojtjes nga mushkonjat.
 • Ruajtja efektive e nxeht?sis?.
 • Plot?simi i nevojave sht?piake dhe parandalimi i ndotjes s? ushqimit nga mizat dhe pluhuri.

Speifikat

 • Ngjyra: E bardhe
 • Materiali: Plastik?
 • pes? shtresa: 55cm x 24.5 cm