Pasqyrë makine ndihmuese

▫️Pasqyrë makine ndihmuese.

▫️Ofron fushpamje më të gjerë se pasqyra origjinale e makinës.

▫️Për të parë sa më mirë pjesën e prapme të makinës.

▫️Mund të levizet 360° për të parë qartë drejtimin e gomave.

▫️Material cilesor i durueshem ndaj përdorimit dhe kundra ujit.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

▫️Pasqyrë makine ndihmuese.

▫️Ofron fushpamje më të gjerë se pasqyra origjinale e makinës.

▫️Për të parë sa më mirë pjesën e prapme të makinës.

▫️Mund të levizet 360° për të parë qartë drejtimin e gomave.

▫️Material cilesor i durueshem ndaj përdorimit dhe kundra ujit.

Specifikat

▫️Marka: Baseus

▫️Lloji i materialit: ABS+PC+Akrilik

▫️Gjerësia: 8.4 cm

▫️Diametri: 7.6cm

▫️Lartësia: 7.6 cm

▫️Gjatësia: 10.2 cm

Kodi: S1614