Mikser Sonifer SF-7029

  • Koha p?r ?mb?lsira t? shijshme apo p?r buk? t? b?r? vet n? sht?pi.
  • Tre modele t? ndryshme rrah?sesh dhe 7 nivele? shpejt?sie.
  • Me material celik inoksi t? cilesis? t? lart? ku jep nj? ushqim t? sh?ndetsh?m.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Mikser Sonifer SF-7029
  • P?rdoreni p?r ?mb?lsira apo p?r t? p?rgatitur dhe buk?.
  • Mikser Sonifer i pajisur me tas inoksi 3.5 litra.
  • Ka nj? kup? t? fuqishme thith?se n? pjes?n e poshtme p?r t? parandaluar dridhjet gjat? pun?s.

Specifikat

  • Sonifer Mixer Stand SF-7029
  • tas ?eliku inox 3.5L
  • AC 220-240V, 50 / 60Hz, 150W