Dispenser

> SKU: N/A
 • P?r nj? kuzhin? sa m? praktike.
 • Mund t? p?doret p?r mbajtjen e produkteve t? ndryshme.
 • I duhuri p?r mbajten e drithrave, fasule, fruta t? thata apo t? tjera sipas d?shir?s.
 • Mbyllur mir? e b?ni ushqimin tuaj t? that? dhe t? fresk?t.
 • Praktik n? perdorim.

 

2,590 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Stil n? dizajn, i plot? n? funksione.
 • Kapacitet i madh maksimalisht 12 kg.
 • Pajisur me nj? en? me funksion dhe kullimin.
 • Shtypni thjesht nj? buton p?r t? hyr? nj? sasi

Specifikat

 • Materiali: PP
 • Ngjyra: Blu / Gri
 • Madh?sia: 17 * 34 * 41cm
 • Kapaciteti: 12 kg