Grir?se manuale

 • Grini perimet dhe pregatisni n? pak minuta ushqimin.
 • Ndryshe nga mikset elektrike, kjo grir?se manuale ?sht? e leht? p?r t?u p?rdorur.
 • Me teh t? mpreht?, ju mund t? grini perime, fruta, mish, etj.
 • E p?rshtatsh?m p?r familjen tuaj apo kampe, piknik dhe udh?time.

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Grir?se manuale e fort? dhe e q?ndrueshme, e thjesht? p?r t?u shtypur.
 • Prerja e er?zave ?sht? e shpejt? dhe e sakt?. Djeg?s, xhenxhefil, qep? dhe er?za t? tjera gatimi mund t? priten leht? dhe shpejt.
 • Thjesht duhet t? vendosni p?rb?r?sit n? en?, t? bllokoni kapakun dhe m? pas t? rrotulloni lev?n e cop?timit.
 • Funksionon pa energji elektrike.

 

Specifikat

 • Materiali: Plastik?
 • Thikat prer?se inox
 • Madh?sia: 28×13.5cm