Kufje U-26 p?r iPhone

  • Degjoni muzike ose p?rgjigjuni telefonatave.
  • Cilesi e paster z?ri dhe bass.
  • Shum? i leht? p?r tu ruajtur n? ?ant?n tuaj.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

Kufje U-26 1.2m me mikrofon p?r iPhone.

Kufje me tel me vesh U-26 1.2m me mikrofon, p?r iPhone, iPad, Galaxy, Huawei, Xiaomi, LG, HTC.

Mjaft praktike dhe t? rehatshme p?r ti p?rdorur.

Shijoni muzik?n e preferuar me k?to kufje.

Specifikat

  • Madh?sia e altoparlantit: 12 mm
  • frekuenc?s: 20-20,000 Hz.
  • P?rmasat: 12 x 10 x 2 cm; 48 gram?
  • ASIN: B07ZHJRL1S