,

Kufje me bluetooth


Krahaso

Kufje me bluetooth
Te vogla dhe praktike me kuti karikimi qe mund ti merni me vete kudo
Me prekje
Mund te flisni ne telefon si edhe te degjoni muzike
Perqindja e baterise shfaqet ne telefonin tuaj
Punojne me te gjithe telefonat⠀

1,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.