Pajisje per mbajtjen e gotave plastike

  • Mbajt?se p?r gotat plastike, nj? produkt i cili ?sht? tep?r i domosdosh?m p?r personat t? cilet punojn? n? zyr?, t? cil?t kan? restorante, apo edhe p?r personat te cil?t jan? dentist
  • Me nj? dizajn t? thjesht? i cili do t? p?rshtatet me s? miri n? ambjentin tuaj.
  • Material i plastik?s rezistente dhe cilesore.
  • E leht? dhe praktike p?r t?u p?rdorur.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Pajisje p?r mbajtjen e gotave plastike.
  • Esht? higjenike dhe mbron gotat plastike t? ujit nga bakteret e ndryshme.
  • E p?rb?r? prej plastik?s rezistente dhe cil?sore.

Specifikat

  • P?rmasat: 20 x 9.5 x 23.5cm
  • Material: Plastik