Organizuese kabllosh spiral

  • Spirale fleksibel p?r organizim t? kabllove.
  • Organizues i kabllove kompjuteri nj?koh?sisht dhe mbrojt?s i kabllove.
  • Shijoni nj? ambient t? rregullt, zyr?s ose dhom?s s? nd?njes n? sht?pi.
  • Siguri dhe q?ndrueshm?ri.

690 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Spirale fleksibel p?r organizim t? kabllove.
  • Mb?shtillni kabllon rreth kabllove tuaja dhe n? nj? minut? mund t? shijoni nj? mjedis t? past?r.
  • Materiali plasik fleksibel dhe e but?.
  • Mund ta shkurtoni gjat?sin? sipas d?shir?s tuaj.Specifikat

Specifikat

  • P?rmasat: diameter 22mm, gjat?si 2m
  • Ngjyr?: t? zez?