?ant? Pazari

 • E shk?lqyeshme p?r b?rjen e pazarit.
 • Kurr? nuk ka qen? kaq e leht? blerja e artikujve ushqimor?.
 • Por nuk ?sht? vet?m p?r sende ushqimore.
 • Mund t? p?rdoret p?r t? organizuara sendet n? garazh, madje edhe bagazhin e makin?s suaj.
 • ?anta me p?rdorim t? rip?rdorsh?m.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kjo ?ant? pazari q? mund t? rip?rdoret dhe shum? praktike.
 • Sekreti ?sht? dizajni Pop-Hinge q? mbyllet n? m?nyr? t? sigurt dhe ruajtjen e ushqimeve.
 • Pop Bag ?sht? b?r? nga najloni tep?r i q?ndruesh?m dhe rezistent.
 • Pjesa e poshtme e p?rforcuar dhe baza e pa rr?shqitshme.
 • Xhep me zinxhir p?r sende me vler?.

Specifikat

 • P?rmasat: 45,72 x 30,48 x 27,94 cm
 • Pesha e artikullit: 560 g