Kreher elektrik per floke me volum

 • Drejton flok?t shpejt pa i djegur duke ruajtur shk?lqimin dhe volumin q? i jep pamjes tuaj t? jashtme.
 • Shum? praktik p?r floket tuaja.
 • P?r flok? q? shk?lqejn? dhe kan? volum cdo dit?.
 • Kreh?ri vepron n? disa funksione: drejton, than, i b?n me onde.
 • Nuk b?n elektrizimin e flok?ve.

2,890 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kr?h?r elektrik DSP p?r flok? me volum.
 • I p?rshtatsh?m p?r cdo tip floku.
 • P?r flok? q? shk?lqejn? dhe kane volum cdo dit?.
 • Kr?h?ri : drejton, i than edhe i b?n me onde flok?t.
 • Nuk b?n elektrizimin e flok?ve.
 • Me 2 cil?si shpejt?sie edhe nxeht?sie.
 • Me ekran dixhital

Specifikat

 • Tension 220-240V 50/60HZ
 • Me nj? fuqi motori 900 W