Kamer me minions

SKU: N/A
 • Monitoroni siguris? e foshnj?s tuaj me kamer?n me WIFI.
 • Monitorimi i siguris? n? sht?pi 360 ?, diapazoni i plot? i zbulimit t? rrotullimit, kontrolli i azhurnuar, m? inteligjent.
 • Cil?si e lart? audio dhe video p?r nj? pamje sa m? t? qart.

5,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kamera Smart A1 Webcam 2K 1296P HD WiFi
 • Mb?shtetje me p?rkufizim t? lart? 80 1080P FullHD.
 • Lloji i kart?s s? kujtes?s MicroSD / TF
 • Cil?sia e imazhit 3MP, teknologjia dinamike e gjer? WDR, shfaqja e imazhit me definicion t? lart?.

Specifikat

 • Dimensioni: 112 * 76 * 76 mm
 • Hyrja e energjis?: 5V-2A
 • Lidhja: WiFi: 2.4GHz
 • Bateria: JO
 • Rezolucioni: 3MP