Set tiganesh

 • Seti i tigan?ve i madh, i mes?m dhe i vog?l me madh?si 26, 22, 18 cm.
 • Ky tigan? ?sht? krijuar p?r t? punuar si n? sob? me korent dhe sob? me gaz.
 • Sip?rfaqe gatimi jo ngjit?se, duke ju lejuar t? gatuani sh?ndetsh?m pa yndyr?.
 • Dorezat prej gome bakelite do t? garantojn? q? ajo t? mbetet e fresk?t n? prekje gjat? gjith? seanc?s s? gatimit.
 • Pjesa e jashtme ?sht? alumini i fort? , jep avantazhin e t? qenit i leht? dhe i q?ndruesh?m ndaj ndryshkjes.

 

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • B?r? nga material alumini premium, i q?ndruesh?m dhe i besuesh?m.
 • Jo ngjit?s, i p?rshtatsh?m p?r t? skuqur shum? ushqime, si, vez?, vi?i, petulla, etj.
 • Leht? p?r pastrim, i p?rshtatsh?m p?r gatim.

Specifikat

 • Material alumin
 • T1. 26 cm
 • T2.22 cm
 • T3.18 cm