Forma per akullore

  • Set me forma p?r p?rgatitjen e akulloreve p?r f?mije.
  • Ideale p?r ju q? i p?lqeni kaq shum? ato dhe deshironi tI p?rgatisni vet? n? shtepi,
  • Forma t? lezetshme edhe praktike!

690 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Forma p?r akullore.
  • Vendosja e mbules?s mund t? parandaloj? p?rzierjen e akullores me shijen e ushqimit tjet?r n? frigorifer.
  • Sasia e shkopinjve ?sht? rreth 50 cop?.
  • E b?r? nga silikoni, ?sht? e q?ndrueshme dhe e leht?.
  • Duke shfaqur trajtim jo-ngjit?s t? sip?rfaqes, ky krem ??akullore mund t? lirohet pa u munduar.

Specifikat

  • Materiali: Silikoni
  • P?rmasat: 29 x 10 cm