B?r?s kafeje Sonifer SF-8073

 • Ideal p?r l?ngje t? ftohta dhe t? ngrohta.
 • Krijon mas? t? nj?trajtshme edhe t? plot?.
 • Ideal p?r t?u p?rdorur n? sht?pi apo bare.
 • Pastrohet shum? leht?.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Ideale p?r p?rgatitjen e kafes s? ftoht? dhe asaj t? ngroht?, milkshake, qum?shtit, koktejeve, dhe pijeve t? ndryshme.
 • Rezistente ndaj p?rdorimit, sidomos ndaj nxeht?sis?.
 • Nuk z? hap?sir? n? kuzin?n tuaj.

 

Specifikat

 • Materiali: Plastike
 • madh?sia: 8.1 * 5.2 * 30.7cm
 • Fuqia: 15W
 • Tensioni:220 V
 • Burimi i energjis?: Elektrike