Zgara

2,990 L

Skar?

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Nj? skar? me qymyr, p?r barbeque.

Gatuani b?rxolla derri ose vici, mish qingji, pula, perime etj?

Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

Skar?

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Nj? skar? me qymyr, p?r barbeque.

Gatuani b?rxolla derri ose vici, mish qingji, pula, perime etj?

Shtoje në shportëKrahasoni
1,690 L

Skar?

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Nj? skar? me qymyr, portative p?r barbeque , e cila paloset leht?sisht duke u shnd?rruar n? n? valixhe, pa z?n? k?shtu shum? hap?sir? gjat?.

Gatuani b?rxolla derri ose vici, mish qingji, pula, perime etj

Shtoje në shportëKrahasoni
1,190 L

Skar? p?r Barbeque

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Barbeque p?r fundjava me familjen apo shoq?rin?.

Ideale p?r kamping.

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Zgare elektrike

0 nga 5
(0)
SKU: zgare-elektrike

Tigan-grill tavoline eshte tigani meni ri per nje jete te shendetshme ?
?? E pershtashme per mish, prodhime deti, perime, vez, djarh
?? Pllake gatimi me nxhetesi uniforme
?? Nuk ngjit dhe pastrohet lehte
?? Me termostat te rregullueshem
?? Doreza anesore per ta transportuar kudo
?? Me hapesire per kullimin e yndyres
?? Per pordorim brenda dhe jasht shtepise
?? Permasat 44 ? 22 cm
?? Fuqia 1400w

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Zgare Elektrike

0 nga 5
(0)
SKU: zgare-elektrike-2

Deshironi te organizoni festa apo mbledhje mes miqsh ne oborrin e shtepise tuaj pa patur nevoje per te ndezur zjarr? Kjo zgare elektrike ju vjen ne ndihme.
?? Tensioni: 230V
?? Priza zgjatet deri ne 3 here
?? Tela celiku
?? E thjeshte per tu pastruar

Shtoje në shportëKrahasoni

Skar?

0 nga 5
(0)

Nj? skar? me qymyr, p?r barbeque.

Gatuani b?rxolla derri ose vici, mish qingji, pula, perime etj?

SKU: N/A

Skar?

0 nga 5
(0)

Nj? skar? me qymyr, p?r barbeque.

Gatuani b?rxolla derri ose vici, mish qingji, pula, perime etj?

SKU: N/A

Skar?

0 nga 5
(0)

Nj? skar? me qymyr, portative p?r barbeque , e cila paloset leht?sisht duke u shnd?rruar n? n? valixhe, pa z?n? k?shtu shum? hap?sir? gjat?.

Gatuani b?rxolla derri ose vici, mish qingji, pula, perime etj

SKU: N/A

Skar? p?r Barbeque

0 nga 5
(0)

Barbeque p?r fundjava me familjen apo shoq?rin?.

Ideale p?r kamping.

SKU: N/A

Zgare elektrike

0 nga 5
(0)

Tigan-grill tavoline eshte tigani meni ri per nje jete te shendetshme ?
?? E pershtashme per mish, prodhime deti, perime, vez, djarh
?? Pllake gatimi me nxhetesi uniforme
?? Nuk ngjit dhe pastrohet lehte
?? Me termostat te rregullueshem
?? Doreza anesore per ta transportuar kudo
?? Me hapesire per kullimin e yndyres
?? Per pordorim brenda dhe jasht shtepise
?? Permasat 44 ? 22 cm
?? Fuqia 1400w

SKU: zgare-elektrike

Zgare Elektrike

0 nga 5
(0)

Deshironi te organizoni festa apo mbledhje mes miqsh ne oborrin e shtepise tuaj pa patur nevoje per te ndezur zjarr? Kjo zgare elektrike ju vjen ne ndihme.
?? Tensioni: 230V
?? Priza zgjatet deri ne 3 here
?? Tela celiku
?? E thjeshte per tu pastruar

SKU: zgare-elektrike-2

Skar?

0 nga 5
(0)

Nj? skar? me qymyr, p?r barbeque.

Gatuani b?rxolla derri ose vici, mish qingji, pula, perime etj?

Skar?

0 nga 5
(0)

Nj? skar? me qymyr, p?r barbeque.

Gatuani b?rxolla derri ose vici, mish qingji, pula, perime etj?

Skar?

0 nga 5
(0)

Nj? skar? me qymyr, portative p?r barbeque , e cila paloset leht?sisht duke u shnd?rruar n? n? valixhe, pa z?n? k?shtu shum? hap?sir? gjat?.

Gatuani b?rxolla derri ose vici, mish qingji, pula, perime etj

Skar? p?r Barbeque

0 nga 5
(0)

Barbeque p?r fundjava me familjen apo shoq?rin?.

Ideale p?r kamping.

Zgare elektrike

0 nga 5
(0)

Tigan-grill tavoline eshte tigani meni ri per nje jete te shendetshme ?
?? E pershtashme per mish, prodhime deti, perime, vez, djarh
?? Pllake gatimi me nxhetesi uniforme
?? Nuk ngjit dhe pastrohet lehte
?? Me termostat te rregullueshem
?? Doreza anesore per ta transportuar kudo
?? Me hapesire per kullimin e yndyres
?? Per pordorim brenda dhe jasht shtepise
?? Permasat 44 ? 22 cm
?? Fuqia 1400w

Zgare Elektrike

0 nga 5
(0)

Deshironi te organizoni festa apo mbledhje mes miqsh ne oborrin e shtepise tuaj pa patur nevoje per te ndezur zjarr? Kjo zgare elektrike ju vjen ne ndihme.
?? Tensioni: 230V
?? Priza zgjatet deri ne 3 here
?? Tela celiku
?? E thjeshte per tu pastruar

Skar?

0 nga 5
(0)

Nj? skar? me qymyr, p?r barbeque.

Gatuani b?rxolla derri ose vici, mish qingji, pula, perime etj?

Skar?

0 nga 5
(0)

Nj? skar? me qymyr, p?r barbeque.

Gatuani b?rxolla derri ose vici, mish qingji, pula, perime etj?

Skar?

0 nga 5
(0)

Nj? skar? me qymyr, portative p?r barbeque , e cila paloset leht?sisht duke u shnd?rruar n? n? valixhe, pa z?n? k?shtu shum? hap?sir? gjat?.

Gatuani b?rxolla derri ose vici, mish qingji, pula, perime etj

Skar? p?r Barbeque

0 nga 5
(0)

Barbeque p?r fundjava me familjen apo shoq?rin?.

Ideale p?r kamping.

Zgare elektrike

0 nga 5
(0)

Tigan-grill tavoline eshte tigani meni ri per nje jete te shendetshme ?
?? E pershtashme per mish, prodhime deti, perime, vez, djarh
?? Pllake gatimi me nxhetesi uniforme
?? Nuk ngjit dhe pastrohet lehte
?? Me termostat te rregullueshem
?? Doreza anesore per ta transportuar kudo
?? Me hapesire per kullimin e yndyres
?? Per pordorim brenda dhe jasht shtepise
?? Permasat 44 ? 22 cm
?? Fuqia 1400w

Zgare Elektrike

0 nga 5
(0)

Deshironi te organizoni festa apo mbledhje mes miqsh ne oborrin e shtepise tuaj pa patur nevoje per te ndezur zjarr? Kjo zgare elektrike ju vjen ne ndihme.
?? Tensioni: 230V
?? Priza zgjatet deri ne 3 here
?? Tela celiku
?? E thjeshte per tu pastruar

Po shfaqen krejt 6 përfundimet