Makin depilimi me pe

1,590 L

Në magazinë

 • Makinë depilimi me fije të pastra pambuku.
 • Një mënyrë e sigurtë dhe e shpejtë për të hequr qimet.
 • I përshtatshëm për këmbët, zonën bikini, fytyrë, vetulla etj…
 • Ndricimi i dritës Led i përshtatshëm për të parë qimet më të vogla.
 • Ideale për të gjitha llojet e lëkurës pasi nuk e irriton.
 • E lehtë në përdorim.
Compare
 • Makin depilimi me pe pa dhimbje.
 • Pajisja për heqjen e qimeve Gemei është me një cilësie të lartë, përdoret me fije pambuku për heqje të sigurt të qimeve.
 • E shkëlqyeshme për ta marr me vete në udhetimet tuaja.
 • Dizajni i tij praktik e ben ketë produkt të jetë tepër i thjeshtë në përdorim.
 • Material rezistent dhe afatgjate.

Specifikat

 • Butoni On / Off.
 • Tensioni: 220-240 V
 • Dy bateri të rikarikueshme të lëvizshme
X

Menu Kryesore