Kend i vogel tualeti

690 L

Në magazinë

Ky produkt u ndihmon per organizimin dhe sistemimin e tualetit dhe per te vendosur gjerat e domosdoshe ne raft si shampo sfungjer etj.

Compare
Kategoritë: ,
  • I lehte per tu vendosur ne pozicione te caktura te tualeti.
  •  U ndihmon per per te organizuar tualetin.
  • Eshte nje aksesor ideal per mbajteje e sendeve te tualetit.
  • Eshte produkt praktik dhe cilsor.
  • Permasat 19cm, 23.7cm, 6.3cm
  • Material plasik me dy shtresa.
X

Menu Kryesore