Raft me 4 kate

 • Gjithcka q?ndron n? v?nd t? vet? me kat? raft me 4 kate.
 • Ky raft ?sht? zgjidhja juaj m? e mir? p?r hapsirat e ngushta.
 • Ju ndihmon t? organizoni gjithcka n? sht?pi, pun?, gazazhd tje…
 • Montimi dhe instalimi i leht?.

1,790 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Ky raft p?rdor mbrojtje mjedisore PP me cil?si t? lart?, e cila ?sht? e q?ndrueshme.
 • Metoda e thjesht? dhe e shpejt? e montimit, e l?vizshme p?r mir?mbajtje dhe pastrim t? leht?.
 • Rafti multifunksional i ruajtjes: mund t? vendosni en? kuzhine, er?za, copa, etj.
 • Gjithashtu mund t? vendosni peshqir? banjo, sapun, fur?a dhe pajisje t? tjera banje.
 • Sende t? ndryshme n? dhom?n e nd?njes dhe dhom?n e gjumit.

 

Specifikat

 • Materiali: Plastik?
 • P?rmasat: 36.5x23x100 cm (Gjat?sia * Gjer?sia * Lart?sia)