Tavoline portative Laptopi

> SKU: N/A
 • Tavolina ?sht? e p?rb?r? prej materialite plastike e fort? shum? kualitativ shum? rezitente edhe e q?ndrueshme.
 • Tavolina p?rb?het nga nj? sip?rfaqe e l?muar kund?r rr?shqitjes dhe tep?r rezistente.
 • P?rdoret p?r studim, p?r t? servirur ushqimin.
 • Dizajni i palossh?m.
 • Ruajtja e p?rshtatshme.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Projektimi i vrim?s s? p?rshtatshme t? karikimit, tarifimi i p?rshtatsh?m, desktopi nuk ?sht? kaotik
 • Tavolin? q? paloset p?r laptop?,multifunksionale
 • P?rdoret p?r studim, p?r t? servirur ushqimin e tje…
 • Tavolina e laptopit ju lejon t? punoni duke mbajtur q?ndrimin e duhur.
 • E p?rb?r? prej material plastike e fort? shum? kualitative shum? rezitente edhe e q?ndrueshme.
 • Mund t? paloset dhe t? merret me vet? kudo.
 • Nuk z? hap?sir? n? cilindo ambient ta mbani.
Specifikat
 • Materiali: ABS
 • Madh?sia: 52 * 34 * 4cm