Stend Rrobash

SKU: N/A

Thani rrobat tuaja n? nj? m?nyr? tradicionale dhe t? but?.

Ndihmon p?r t? ruajtur cil?sin? e rrobave tuaja

2,190 L

Krahasoni

Përshkrim

Stend Rrobash

  • Thani rrobat tuaja n? nj? m?nyr? tradicionale dhe t? but?.
  • Ndihmon p?r t? ruajtur cil?sin? e rrobave tuaja.

Specifikat:

  • E b?r? nga tubi metalik i pap?rshkuesh?m nga nga uji me nj? sip?rfaqe t? l?muar.
  • Fal? kursimit t? hap?sir?s dhe dizajnit t? lir?, ai mund t? q?ndroj? fort n? dysheme me korniz?n e tij t? ngritur pa rr?shqitur.