Set Tasash qelqi

> > SKU: protection-plan-for-macbook-air-13-inch-macbook-pro

Set tasash i cili perfshin 5 cope me permasa te ndryshme duke filluar nga me i vogli per perdorime te thjeshta deri te me i madhi per perdorime me praktike Material qelqi teper rezistent edhe ndaj temepraturave
-Me kapak plastike me ngjyra Jeshil,blu,te kuqe, portokalli,te verdhe
-Permasar- 17 cm , 14 cm , 13 cm , 10.5 cm dhe 9 cm.

Përshkrim

Seti shume praktikme tasa qelqi qe mund ti merni me vete dhe kudo,menje cmim fantasitk tani vjen tek ju