Pompa manuale

SKU: N/A
  • Kjo pomp? manuale p?rdoret p?r t? transferuar uj?, vaj ose l?ngje t? tjera shpejt dhe me leht?si. ?
  • Mund t? p?rdoret p?r t? hequr ujin nga lavaman?t e bllokuar, lavatri?et e prishura, transferon karburantin n? en?, etj.

500 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Pompa manuale.
  • Kjo pomp? manuale p?rdoret p?r t? transferuar uj?, vaj ose l?ngje t? tjera shpejt dhe me leht?si. ?
  • Mund t? p?rdoret p?r t? hequr ujin nga lavaman?t e bllokuar, lavatri?et e prishura, transferon karburantin n? en?, etj.
  • Ka nj? valvul t? bardh? ajri n? krye, p?r t? ndaluar rrjedh?n e l?ngut

Specifikat

  • Materiali: Plastike
  • Ngjyra: E Kuqe + E Bardh? ?
  • Diametri i zorr?s hyr?se: 1.8cm ?
  • Diametri i zorr?s s? daljes: 1.5cm