Organizues p?r corape

Organizues p?r corapet fantastik..

Mbani ?orap?t tuaja t? organizuara dhe s? bashku

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Organizues p?r corape

  • Organizues p?r corapet fantastik..
  • Mbani ?orap?t tuaja t? organizuara dhe s? bashku.

Specifikat:

  • Ky produkt unik b?n t? mundur q? corapet tuaja mos te humbasin m?.
  • 3 hapa t? thjesht?: lani, thani dhe varni n? dollap.
  • Corapet kurr? nuk ndahen nga bashk?shortja e tyre.
  • Var?se n? form?n e k?mb?ve p?rshtatet n? dollap ose mbi der?.
  • Mund ta transportoni kudo.