Mbrojt?se alumini

  • Mbroni banakun dhe murin tuaj gjat? gatimin.
  • Sip?rfaqja ka nj? shtres? jo-ngjit?se t? q?ndrueshme q? kursen koh? n? pastrim dhe parandalon vajin e gatimit t? sp?rkatet n? mure dhe dysheme.
  • B?r? nga materiali i flet?s s? galvanizuar t? nj? cil?sie t? lart?,
  • Mund t? paloset n? ?do form? q? ju nevojitet dhe pastrohet leht?.

 

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Mbrojt?sia e aluminit p?r kuzhin?n tuaj.
  • Mbroni n? m?nyr? efektive sob?n dhe muret nga derdhjet e vajit ose ushqimit gjat? gatimit n? kuzhin?.
  • Bllokon n? m?nyr? efektive sp?rkatjen e vajit n? kuzhin? dhe efekti i izolimit t? nxeht?sis? ?sht? i mir?,

Specifikat

  • Ngjyra: Argjend
  • Materiali: Flet? alumini dhe shirita gomine
  • Madh?sia: 30cm lart?si, 104cm gjat?si totale