Kufje me mikrofon Gaming

Shijojen muzik?n e preferuar me k?to kufje fantastike.

Mjaft praktike dhe t? rehatshme p?r ti p?rdorur.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Kufje me mikrofon Gaming

  • Shijojen muzik?n e preferuar me k?to kufje fantastike.
  • Mjaft praktike dhe t? rehatshme p?r ti p?rdorur.

Specifikat:

  • Tep?r moderneme dizjan unik.
  • Lidhen me smartphone dhe kompjuter.
  • P?rmasat: 180 x 150 x 50mm.
  • Materiali: Plastik tep?r rezistente.
  • Frekuenca: 20 ? 2000 Hz.