Tastiere iMice me mouse

 • Tastier? iMice s? bashku me mouse- in.
 • I p?rdorsh?m p?r: sht?pi, loj?ra, zyra.
 • Jan? t? pap?rshkrueshme nga uji.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Tastier? iMice s? bashku me mouse- in.
 • T? p?rb?ra prej materiali plastik i kombinuar me metal cka e b?n tastier?n, gjithashtu dhe mousin shum? rezisent.
 • P?rdorimi i mousit do jet? shum? i thjesht? p?r ju pasi ai rreshqet leht?sisht.
 • Lidhen me kompjuterin me an? t? fishave.
 • N? tastier? gjenden plot 104 butona.

 

Specifikat

 • Modeli: AN-300
 • Tastiera : USB
 • Mouse: USB
 • Rezolucioni fotoelektrik: 3200dpi
 • Madh?sia e produktit: tastiera 442x133x30MM / mouse 130x88x40MM