,

Perforcues Wifi


Krahaso

Internet kudo ne shtepi, zyra,apo ne cdo ambinet tjeter ku keni probleme me valet e Wifi
🔾 Perforcuesi ju ofron mundesine e marrjes se sinjalit Wifi dhe shperndarje ne vende te pa-arritshme ku routeri e ka te pamundur te deportoje.
🔾 Thjesht vendoseni ne prize dhe merrni internet ku te deshironi.
🔾 Shpejtesia e transmetimit te Wifi-se 300 MBPs.
🔾 Ngyra : Bardhe

2,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.