Kamera ambjenti


Krahaso

Kamera ambjenti me Wifi për ambjente të jashtme që mund të monitoroni 24 orë Live kudo që ndodheni.
Mund ta vendosni në ambjente të jashtme dhe njëkohësisht mund të monitoroni ambjentin dhe ta ndriçoni.
Sensor i lëvizjes që mund të ndizet drita automatikisht.
Mikrofon dhe altoparlant të integruar që mund të flisni dhe dëgjoni në kohë reale.
Rezistente ndaj kushteve të motit.
E përshtatshme për shtëpi, kopësht, garazh, servis, oborr etj.
Rezolucioni Full HD 1080P.
Ju mund të shikoni nga distanca se çfarë po ndodh në shtëpinë tuaj përmes aplikacionit për iOS / Android të instaluar në celular, laptop ose kompjuterin tuaj në kohë reale.
Night Vision që mund të shikoni edhe natën.
Mikrofon të integruar që mund ti flisni personit që monitoroni.
Suporton kartë memorie që mund të mbani video të regjistruara..

4,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.