Kove e palosshme portative

 • Vjen p?r ju kova e palosshme mjaft praktike dhe shum? funksionale.
 • Ideale p?r udhetime, n? kamping etj dhe ju keni mund?si t? pini uj? t? past?r.
 • Nuk merr hap?sir?, leht? p?r tu hequr dhe p?rdorur.
 • Nga materiali elastik dhe i palossh?m.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kove e palosshme p?r ruajtjen e ujit ose birr?s.
 • Dalja e ujit mund t? rregulloj? v?llimin e ujit, i cili ?sht? i p?rshtatsh?m p?r t’u p?rdorur.
 • Shum? i p?rshtatsh?m p?r ture vet?-drejtuese, kampe, sh?titje, ngjitje, raste urgjente, sporte, udh?time dhe aktivitete n? natyr?.
 • E thjesht? n? p?rdorim.

Specifikat

 • Materiali: PET
 • Kapaciteti: 5L
 • Pesha: rreth 475g