-2,500 L

Hekur rrobash

> SKU: N/A

Ky produkte u ndihmon ne hekurosjen e rrobave duket ber nje pune sa me efikase sa me me te lehte.

E pershtashme per te gjitha materialet e rrobave

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Hekur rrobash me avull
  • Per nje hekurosje cilesore me cmim fantastik
  • Zgjidhje optimale per amvisat dhe jo vetem
  • Fuqia 2200watt
  • Sistem vetpastrimi
  • Hekurosje verikale
  • Pllake qeramike qe nuk
  • Presioni avull 35 g/min
  • Sistem kundra rriedhjes
  • Kapacitet uji 350ml