Grir?se elektrike Sonifer SF-8051

 • Super grir?sja n? t? cil?n mund t? grini 2 produkte nj?koh?sisht!
 • Pjesa posht? p?rdoret p?r grirjen e mishit nd?rsa lart p?r perime.
 • Me dy m?nyra shpejt?sie, e leht? dhe e fort?.
 • Furqia 220W Masa: 500ml dhe 200ml.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Grir?se elektrike Sonifer SF-8051 me dy depozita.
 • P?rdoret p?r cop?timin dhe bluarjen e perimeve dhe mishit.
 • Motor i fuqish?m me mbrojt?s nga nxeht?sia.
 • E sigurt p?r larjen e en?ve.

 

Specifikat

 • Marka Sonifer
 • Fuqia: 250 W
 • Tensioni (V):220V
 • Kapaciteti i tasit t? pun?s (Kupa): 500 + 200 ml