Varese rrobash me 10 grepa

590 L

Në magazinë

  • Kjo varse dere elegante metalike vjen me 10 grepa.
  • Varëse rrobash e thjeshtë dhe efektive për çdo shtëpi dhe ambjente të ndryshme.
  • Thjesht varni atë mbi derë dhe vendosni rrobat si dhe shumë gjëra të tjera.
Compare
  • Kjo varse dere elegante metalike vjen me 10 grepa.
  • Varëse rrobash e thjeshtë dhe efektive për çdo shtëpi dhe ambjente të ndryshme.
  • Thjesht varni atë mbi derë dhe vendosni rrobat si dhe shumë gjëra të tjera.

Specifikat

  • Grepat janë prej druri.
  • Përmasat:33 x 19 cm x5 cm
  • Materiali: metalike
X

Menu Kryesore