Termus elektrk

> > > SKU: apple-macbook-pro-mf841hna-13-inch-laptop

Termus elektrik per ngrohjen e ushqimit ?.
Termusi mundeson mbajtjen e ngrohte te ushqimit tuaj ne cdo kohe dhe ne cdo vend qe deshironi ta merni me vete ?.
Mhafton ta vendosni ne prize dhe ushqimi juaj do te ngrohet menjeher sikur te ishte i sapo gatuar
? Materil Plastik

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Termus elektrik per ngrohjen e ushqimit
Termusi mundeson mbajtjen e ngrohte te ushqimit tuaj ne cdo kohe dhe ne cdo vend qe deshironi ta merni me vete