Tavolina dhe karrige t? palosshme

  • Tavolin? dhe karrige t? palos-shme, t? rehatshme, praktike edhe funksionale.
  • Set perfekt p?r t? marr? me vete n? udh?timet tuaja n? mal apo n? det.
  • Vjen me material tep?r cil?sor pre ?rrob?, t? cilat jan? shum? rezistente dhe ofrojn? nj? mbeshtetje shum? t? mir?.

3,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Tavoline dhe karrige te palosshme p?r kampig apo n? det.
  • Tavolina edhe karrigia mund te palosen edhe te hapen me shume lehtesi duke ju kursyer keshtu edhe hapesiren.
  • N? k?t? set, tek tavolina do t? keni gjithashtu edhe dy mbajt?se gotash.

 

Specifikat

  • P?r kat?r persona.
  • Mund te palosen.
  • Permasat e tavilines: 48cm x 48cm x 43 cm
  • Permast e karrigeve: 60 cm x 36 cm? 36 cm x 34 cm