Set thikash metalike Ghero

  • P?rdorni keto thika me cil?si t? lart? p?r t? marr? besimin tuaj n? kuzhin?.
  • Set thikash metalike Ghero me ngjitje magnetike-5 cop?.
  • ?do thik? ?sht? b?r? nga ?elik inox me nj? dorez? metalike t? rehatshme.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Set thikash metalike Ghero.
  • Ky dizajn inovativ do t? thot? q? ?do thik? mund t? ruhet n? cilindo vend t? caktuar, pavar?sisht nga gjat?sia e tehut.
  • Kjo mbajt?se universale e thik?s ?sht? b?r? nga Propene Polymer dhe ABS ?sht? e sigurt p?r ushqim.
  • Mbajt?si i thik?s ?sht? jasht?zakonisht i fort? me nj? baz? jo rr?shqit?se.

Specifikat

  • Thika – 5 cop?
  • Material: metalike ?elik inox