Prer?se thonjsh p?r Kafsh?t

  • M?nyra me e sigurt p?r t?u kujdesur p?r kafsh?n tuaj sht?piake.
  • Nj? produkt i shk?lqyer p?r t? gjith? ata individ? t? cil?t kan? kafsh?.
  • I p?rshtatsh?m p?r qent? dhe p?r macet.
  • Drit? LED p?r ndricim sa m? t? mir? gjat? p?rdorimit.
  • Mjaft i leht? p?r t?u p?rdorur nga gjith?secili prej jush.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Prer?se thonjsh p?r Kafsh?t me bateri.
  • Kujdesi p?r thonjt? e kafsheve me m?nyr?n m? t? sigurt.
  • Drita LED e ben m? t? leht? p?rdorimin.
  • I krijuar nga t? apasionuarit pas kafsh?ve me ndihm?n e veteriner?ve.

Specifikat

  • Prer?se Thonjsh