Pistolet qe leshon avion

  • D?shironi q? f?mij?t tuaj t? arg?tohen sa m? shum??
  • Kjo pistolet ?sht? nj? loder mjaft zbavit?se ku f?mij?t mund t? luajn? me nj?ri -tjetrin.
  • Dizajn t?rheq?s p?r t? vegjelit tuaj.
  • I p?rb?r? prej plastikes s? cil?sis? s? lart?, pa toksina.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Lojrat jan? nj? nga gj?rat q? duhet patjeter q? t?ia ofroni f?mij?s suaj.
  • Vjen pistoleta q? gjuan avion?t.
  • Sh?rben p?r arg?timin dhe zbavitjen e vog?lush?ve tuaj.
  • Paketimi mban 1 pistolet dhe 4 avion.

Specifikat

  • Material : Plastik?