Organizues sirtari ne forme hoje blete

> SKU: N/A
 • Ky organizues e ndar?s s? sirtar?ve vijen me nj? dizanj t? ve?ant? si hoje blete.
 • P?rdoret p?r t? organizuar veshmbathje,apo ?orapet, kravat?, shalle, rroba p?r f?mij?, etj.
 • Ideal p?r t? mbajtur sendet tuaja t? organizuara.

690 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Ky organizues e ndar?s s? sirtar?ve vijen me nj? dizanj t? ve?ant? si hoje blete.
 • P?rdoret p?r t? organizuar veshmbathje,apo ?orapet, kravat?, shalle, rroba p?r f?mij?, etj.
 • Ideal p?r t? mbajtur sendet tuaja t? organizuara.
 • E b?r? nga materiali plastik me cil?si t? lart?, fleksib?l dhe t? q?ndruesh?m, bashkues p?r struktur? t? fort?.
 • Pritet sipas madh?sis? q? ka sirtari.

Specifikat

 • Materiali: Plastike
 • Ngjyra: e bardh?
 • ?P?rmasat: 36.5 x 6.5 cm